Novinky

Signal: nové funkce pro bezpečnější a pohodlnější komunikaci

Aplikace Signal, která je známá svým důrazem na bezpečnost a soukromí, v posledních měsících představila několik nových funkcí. Tyto funkce mají za cíl učinit komunikaci prostřednictvím Signalu ještě bezpečnější, pohodlnější a produktivnější.

Vylepšené šifrování

Signal používá end-to-end šifrování, které zajišťuje, že zprávy mohou číst pouze odesílatel a příjemce. V nové verzi aplikace bylo šifrování vylepšeno tak, aby bylo ještě bezpečnější. Signal nyní používá nový protokol šifrování, který je robustnější a odolnější vůči útokům.

Nová funkce pro odkládané odesílání zpráv

Signal nyní nabízí funkci pro odkládané odesílání zpráv. Tato funkce umožňuje uživatelům naplánovat odeslání zprávy na konkrétní čas. To může být užitečné například v případě, že chcete někomu poslat zprávu v určitou dobu, ale nejste v tu chvíli online.

Zlepšené skupinové hovory

Signal také zlepšil skupinové hovory. Nově je možné v skupinových hovorech zobrazovat videa a sdílet obrazovku. To může být užitečné pro spolupráci na projektech nebo pro online setkání s přáteli a rodinou.

Další novinky

Signal také představil několik dalších novinek, včetně:

  • Podpory pro emoji a GIF
  • Možnosti sdílení polohy
  • Možnosti úpravy zobrazení zpráv

Aplikace Signal je stále populární volbou pro uživatele, kteří hledají bezpečnou a soukromou komunikační platformu. Nové funkce, které Signal v posledních měsících představil, tuto platformu ještě více zlepšují.